Ultimele întrebări

voturi
3
răspunsuri
1
accesări
315
Google plasează cotă api, este per utilizator de aplicație sau pentru fiecare aplicație, în general?
Am vrut să știu dacă cota liberă disponibilă pentru Google locuri api este per utilizator al aplicației sau pentru fiecare aplicație în ansamblu (întreaga bază de utilizatori)?

în cazul în care acest lucru pare o prostie îmi pare rău. te rog nu mă marchează în jos. Sunt un dezvoltator de prima dată. ... ►►►
Întrebat 04/03/2014 la 05:02
de către utilizator AceN
voturi
35
răspunsuri
4
accesări
706
Trimiterea o listă ordonată la un server
Pentru a mă preda Javascript, am încercat să fac o pagină web care oferă utilizatorilor o listă de elemente (de exemplu, alimente), le cere pentru a sorta aceste alimente de la preferat cel preferat la, și să transmită datele când au terminat. Utilizarea sortables jQuery pare ca o modalitate buna de a face acest lucru. Cu toate acestea, eu nu sunt sigur cum ar trebui să se întâmple transmiterea de date.

Iată ce mă gândesc. Fiecare dintre aceste produse alimentare ar fi într-un div ca aceasta:

<div id=" ... ►►►
Întrebat 22/02/2009 la 19:41
de către utilizator RexE
voturi
18
răspunsuri
1
accesări
5k
Cum pot trece un parametru la o acțiune de controler într-un pachet Laravel?
Într-un pachet de Laravel am făcut, vreau să redirecționeze utilizatorul la o acțiune controler care necesită un parametru (în cadrul aceluiași pachet).

Controlor:

public function postMatchItem(Request $request, $id)
{
$this->validate($request, [
'item_match' => 'required|numeric|exists:item,id',
]);

$spot_buy_item = SpotBuyItem::find($id);

$item = Item::find($request->input('item_match'));

$price = $item->getPrice();

$spot_buy_item_response = new SpotBuyIte ... ►►►
Întrebat 28/01/2016 la 18:28
de către utilizator Alec Walczak
voturi
27
răspunsuri
3
accesări
775
În ceea ce scenarii este mai bine să utilizați json_encode () decât să utilizeze serialize ()?
Cam asta e tot ce am nevoie să întreb. Verificat manualul PHP și a văzut un post de utilizator spunând că serializare este de 45-90%, mai lent decât json_encode (el a fugit niște repere). Dar cum „lent“ este lent? Pot să găsesc o mulțime de „versus“ chestii asupra lui în jur, dar nici unul dintre care un începător ca mine se poate referi la.

Tocmai am scris un script care codificat o matrice în JSON și altul să-l decodeze. Am făcut același cu serializare. Obviuously care nu-mi va spune orice diferențe semn ... ►►►
Întrebat 21/09/2009 la 02:50
de către utilizator yretuta
voturi
18
răspunsuri
1
accesări
90
Cum se adaugă element copil ListView extensibil fără dublicate listheader datele obiectului
Am o problemă în Android. Am o listă. De exemplu, numele este lista; ListModel are un id, nume ..

Și datele mele este,

list.get(0).getName(); // name = A
list.get(0).getId(); // id = 1
list.get(1).getName(); // name = B
list.get(1).getId(); // id = 2
list.get(2).getName(); // name = C
list.get(2).getId(); // id = 3
list.get(3).getName(); // name = A
list.get(3).getId(); // id = 4
list.get(4).getName(); // name = B
list.get(4).getId(); // id = 5


Așa că vreau să folosesc aceste date în expandableListView ... ►►►
Întrebat 23/09/2016 la 09:35
de către utilizator fatih koçak
voturi
33
răspunsuri
2
accesări
175
ce se stivă și cozile se referă la programare?
ce se stivă și cozile se referă la programare, cum ar fi Java, JavaScript, php etc ... ►►►
Întrebat 19/02/2013 la 06:24
de către utilizator Abdul Raziq
voturi
14
răspunsuri
1
accesări
136
Cele mai bune practici pentru modificarea atributelor de colectare funcțional
Sunt curios cum să merg despre punerea în aplicare a unei clase care se supune unor reguli stricte de programare funcționale.

De exemplu, dacă am o clasă care are două atribute și am o metodă care le modifică, cum mi-ar merge despre acest lucru? Atributele ar fi Vals privat, iar metoda ar trebui să se întoarcă o nouă instanță a atributului de fiecare dată când îl modifică. Acest lucru este în regulă, cu excepția aș dori să-l păstrați conținut, ceea ce înseamnă că ar fi nevoie de o modalitate de a seta Val. ... ►►►
Întrebat 27/07/2014 la 17:27
de către utilizator user3789100
voturi
30
răspunsuri
1
accesări
68
rezultat de interogare SQL trebuie să fie însumate
Codul este

select customerid, count(campaignid) as T, Convert (varchar, CreatedOn,23) from customerbenefits
where campaignid='6EDBB808-1A91-4B1D-BE1D-27EF15C5D4C7'
and createdon between '2019-09-01' and '2019-10-01'
group by customerid,CreatedOn
having count(campaignid)>1
order by createdon desc


rezultatul este

-- id / count /time
--18655680-3B5E-4001-1984-00000000 / 12 /2019-09-30
--18655680-3B5E-4001-1984-00000000 / 7 / 2019-09-30
... ►►►
Întrebat 07/10/2019 la 12:59
de către utilizator lewisatep
voturi
3
răspunsuri
1
accesări
106
Setați un tip de date membre, în funcție de parametrul Constructor
Am o clasă cu o valoare enum ca parametru. Acesta are un membru m_ConsistencyErrorscare este std::set. Aș dori să se stabilească tipul acestui membru în construcție , în funcție de valoarea parametrului enum.


dacă valoarea este TestType MSG123_CONSISTENCY_TESTaș dori m_ConsistencyErrors să fie de tipstd::set<EnMsg123Param>

dacă valoarea este TestType MSG5_CONSISTENCY_TESTaș dori m_ConsistencyErrors să fie de tipstd::set<EnMsg5Param>


Există un mod curat de a realiza acest lucru sau ar ... ►►►
Întrebat 14/02/2019 la 14:53
de către utilizator Rick Pat
voturi
21
răspunsuri
3
accesări
107
cum pentru a împinge un singur element în matrice cu 15 obiecte
var array1 = [{
"candidateId": 57,
"firstName": "Sumit",
"lastName": "Kumar Gupta",
"displayName": "Sumit1",
"locked": false,
"photoId": -1,
"resumeId": -1,
"experience": " 6 Months",
"email": "[email protected]",
"mobile": "+91.8100688592",
"prefferedLocation": [
"Bangalore"
],
"currentEmployer": [

],
"skills": [{
"skillName": "JAVA",
"level": "advanced",
"candidateRating": "5",
"rating": 0
}],
"viewed": true,
"nextStates": [{
"state": "Approach"
... ►►►
Întrebat 29/05/2018 la 12:20
de către utilizator Nicoleta Wilskon
voturi
40
răspunsuri
1
accesări
188
Cum pot obține rezultatul dacă cuvânt cuvânt greșit sau greacă greșit sau de ortografie obține rezultate engleză
Cum pot obține ca rezultat , dacă un cuvânt cuvânt greșit sau de ortografie greșit sau greacă introduceți obține exemplu rezultat limba engleză:
în site - ul meu Vreau să caute „blugi“ sau „Jenz“ obține același rezultat său un simplu exemple principala mea preocupare dacă utilizatorul introduce același înțeles cuvânt sau cuvânt grecesc greșit , dar site - ul meu se dezvolta în format limba engleză cum poate această căutare cuvânt

poate cineva da-mi o idee cum am obține o soluție pentru această problemă si ... ►►►
Întrebat 11/02/2017 la 11:15
de către utilizator Jackson
voturi
46
răspunsuri
1
accesări
1k
Găsirea cel mai apropiat, elementul anterior cu specific jquery atribut de date
Acest lucru a fost mă frământă pentru câteva ore au trecut acum.

Am un tabel. , În cadrul tabelului I sunt în căutarea pentru cel mai apropiat, rândul tabelul anterior cu un atribut de date specifice. Fac această căutare imediat după o utilizare cu succes a Sortable jquery. Am încercat aproape totul și întotdeauna vine cu un lucru greșit.

Iată ce eu sunt, folosind

var newIndex = ui.item.index();
var menuLevel = parseInt($("#menu-table").find("[data-menu-nesting='" + newIndex + "']").attr("data-menu-level ... ►►►
Întrebat 29/10/2013 la 06:35
de către utilizator Josh Woelfel
voturi
33
răspunsuri
2
accesări
1k
.htaccess „Permite de la env“ dezactivează SSLRequire
Folosind Apache, am forța HTTPS într-un dosar:

SSLOptions +StrictRequire
SSLRequireSSL
SSLRequire %{HTTP_HOST} eq "www.example.com"
ErrorDocument 403 https://www.example.com/admin/


și am proteja dosarul folosind Apache AuthBasic:

AuthType Basic
AuthName "Administration"
AuthUserFile /path/to/my/.htpasswd
Require valid-user
Satisfy all


Ca și aceasta, parola este întotdeauna trimise prin HTTPS. Acesta funcționează bine, dar apoi am încercat să dezactivați autentificarea pentru o singură adresă URL:

Set ... ►►►
Întrebat 12/08/2012 la 21:27
de către utilizator Andreas Schwarz
voturi
46
răspunsuri
3
accesări
113
Cum pot formata acest text? java
Deci , aici e problema. Rândul său , un fișier text în formatarea corectă. Punctul de problema este că trebuie să citesc un fișier, un fișier text care conține un cod în acel fișier text. Codul în care are formatarea teribil. Problema de formatare este că , atunci când există o acoladă ca aceasta {, linia următoare nu este de 4 spații în dreapta, este doar totul la foarte stânga. Asa:

while (blah blah blah) {
sysout(blahblahblah);


Atunci când acest lucru ar trebui să fie:

while (blah blah blah) {
... ►►►
Întrebat 29/02/2016 la 23:04
de către utilizator Display Name
voturi
16
răspunsuri
2
accesări
2k
face git log --graph --all arată locația actuală ca hg glog face
Cum pot face Git arăta nodul meu curent în grafic log? git log --graph --all marchează toate nodurile în mod egal cu *, dar am folosit pentru a Mercurial în cazul în care hg glog vizual diferențiază nodul meu actual , prin prezentarea - l cu @. Acest lucru este util mai ales după preluarea Git (aka hg trage), atunci când nodul meu actual nu va fi neapărat la partea de sus.

În prezent, am să dau seama hash nodul meu curent și apoi vâneze prin ieșirea a graficului log. Există o modalitate mai bună?

PS - ... ►►►
Întrebat 15/11/2011 la 11:12
de către utilizator Magnus
voturi
30
răspunsuri
3
accesări
1k
Tycho pune "p2" dosar în produsul cu Eclipse-repertoriului și Tycho-p2-director-plugin plugin-uri
Mi-am schimbat-mi construi Tycho + Maven (aplicație RCP) pentru a utiliza Tycho 0,13 și eclipsa-depozit, plus Tycho-p2-director-plugin (în loc de vechiul meu "eclipsa-cerere", în Tycho 0,10). Am reușit să obțină a construi de lucru (producerea de fișiere ZIP), dar ele sunt de 2 ori mai mare decât au folosit pentru a fi. Văd Tycho pune o mulțime de lucruri suplimentare pentru produsul meu nu are nevoie de: 1) dosar „p2“ la nivelul rădăcină - 35 Mb. 2) o mulțime de plugin-uri inutile, cum ar fi

plugins/org.e ... ►►►
Întrebat 20/12/2011 la 22:24
de către utilizator Alex
voturi
20
răspunsuri
1
accesări
91
Validarea CNContactPickerViewController pentru numărul de telefon mobil în iOS Swift
Am folosit CNContactPickerViewController pentru a permite utilizatorului pentru a alege un contact din lista lor de contacte stocate pe telefon. Eu folosesc numele de contact și numărul utilizând metode delegatului CNContactPicker. Codul de mai jos

func contactPicker(_ picker: CNContactPickerViewController, didSelect contact: CNContact) {
// You can fetch selected name and number in the following way

// user name
let userName: String = "\(contact.givenName) \(contact.familyName)"

// u ... ►►►
Întrebat 05/09/2019 la 06:40
de către utilizator PersianBlue
voturi
66
răspunsuri
4
accesări
9k
Repository Model: cum să Lazy Load? sau, dacă am împărțit acest Agregat?
Am un model de domeniu care are conceptul de un editor și un proiect.

Un Editor deține un număr de proiecte, și un proiect are nu numai un proprietar Editor, dar, de asemenea, un număr de membri Editor. Prin urmare, un editor are, de asemenea, o serie de proiecte „unite“.

Sunt o abordare DDD pentru modelarea acest lucru și folosind modelul Repository pentru persistenta. Cu toate acestea, eu nu Grok modelul suficient de bine încă pentru a determina cum ar trebui să fac acest lucru.

Sunt de lucru pe presup ... ►►►
Întrebat 19/01/2009 la 15:10
de către utilizator Giraffe
voturi
29
răspunsuri
1
accesări
119
Cum de a analiza o valoare-cheie imbricate într-o altă cheie al cărui nume nu este cunoscut în Python?
Aș dori să acceseze valoarea cheie extract de care este imbricat în paginile cheie

{
"batchcomplete": "",
"query": {
"normalized": [
{
"from": "sample",
"to": "Sample"
}
],
"pages": {
"23895873": {
"pageid": 23895873,
"ns": 0,
"title": "Sample",
"extract": "<p><b>Sample</b> or <b>samples</b> may refer to:</p> ... ►►►
Întrebat 28/03/2016 la 16:59
de către utilizator brainst
voturi
26
răspunsuri
2
accesări
568
Cum pot ști calea fizică din fișierul selectat (bootstrap fileupload)
Sunt a face o aplicație web în MVC, am o vedere în cazul în care am selectați un fișier din directorul meu PC-ul (cum ar fi forma opendialog în aplicații Windows), bootstrap's fileupload devine numele fișierului, dar vreau să știu calea lui fizică la. Pentru că vreau să-l salvați în baza mea de date (în cazul în care fișierul provin de la).

Oricine poate să mă ajute ??

Multumesc anticipat! ... ►►►
Întrebat 02/04/2013 la 13:25
de către utilizator userS
voturi
47
răspunsuri
3
accesări
83
Ciudat comportament filtru () pe o masă
Poate cineva să se uite la demo-ul meu și spune-mi de ce celula mea nu este obtinerea evidențiată?

$("#tbl td.rank").filter(function () {
return $(this).text() > 30;
}).addClass('bright');


http://jsfiddle.net/qmftvxyd/6/

practic, vreau să subliniez celula de rang> 30

Actualizare: A modificat link-ul demo ca clasa a fost menționat în mod eronat ... ►►►
Întrebat 10/11/2014 la 05:06
de către utilizator Hitz
voturi
37
răspunsuri
1
accesări
154
Semnalul de captură al scriptului Bash, dar așteptați apoi terminarea proceselor
în prezent scriu un scenariu bash astfel: foo(){
while true
do
sleep 10
done
}

bar(){
while true
do
sleep 20
done
}

foo &
bar &

wait
(Știu că nu are niciun rost într-un astfel de scenariu, este vorba doar despre structură) Acum vreau să adaug cu gestionarea semnalului trap -- <doSomething> RTMIN+1 . Acest lucru funcționează la început. Când scriptul primește semnalul rtmin 1, face doSomething, dar apoi există (cu codul de ieșire 163, care este numărul semnalului trimis ... ►►►
Întrebat 30/04/2020 la 00:12
de către utilizator atticus
voturi
43
răspunsuri
3
accesări
1k
Cum se setează o pictogramă pe o fereastră
Sunt nou pe aici, vreau să setați o pictogramă în partea stângă a programului meu (WPF). Am copiat-o într-un dosar de imagine.! Cod:

<Window x:Class="Hotelverwaltung.MainWindow"
xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
Icon="..\Fachlogik\Images\icon.png" Title="Hotelverwaltung"
Height="350" Width="525" Loaded="Window_Loaded"> ... ►►►
Întrebat 22/03/2014 la 12:22
de către utilizator Plex
voturi
7
răspunsuri
1
accesări
62
Având probleme în a trece scrisorile de acreditare Start-Service în PowerShell fără a obține o eroare argument nevalid
Am script care eu sunt, folosind într-un fișier batch pentru a rula un script pentru a începe serviciu care necesită ca utilizatorul serviciului de pornire pentru a trece într-un nume de utilizator și o parolă a unui serviciu. O casetă de intrare vine și sunt în măsură să intre în acreditările.

$srvName = Get-Service | Where-Object { $_.ServiceName -like ‘myService’ }
Start-Service net -arg $srvName -Credential (Get-Credential)Out-File C:\a.txt


Cu toate acestea, serviciile nu pornește, și în outfile mea, ... ►►►
Întrebat 01/08/2018 la 16:48
de către utilizator user2049142
voturi
9
răspunsuri
3
accesări
16k
Citirea fișier .txt în matrice Javascript / jQuery
Am încercat să citească un fișier (stocat pe serverul de web) într-o matrice. Când imprim matrice am obține în prezent „nedefinit“. Aici este im folosind codul:

var cardRules = new Array;
$.get('UserFile.txt', function(data){
var array = data.split('\n');
console.log(cardRules);
});


Orice ajutor ar fi apreciat! ... ►►►
Întrebat 19/02/2013 la 21:42
de către utilizator spogebob92
voturi
16
răspunsuri
2
accesări
1k
cum să facă o captură receptor de difuzare (meniu, volum, acasă .......) faceți clic pe butonul?
Vreau receptorul meu de difuzare pentru a fi invocate atunci când faceți clic pe (meniu, volum sau în orice alt buton posibil).

Este posibil?? Vă rog să mă ajutați

Salutari ... ►►►
Întrebat 25/09/2013 la 18:44
de către utilizator Yousif
voturi
2
răspunsuri
1
accesări
193
Cum se reîmprospătează o pagină într-o anumită lună. JS
Am o funcție care reîmprospătează pagina mea la un moment dat și o anumită zi, dar cum pot actualiza doar pe o lună și data specifică la un anumit moment? Motivul pentru care vreau să fac acest lucru se datorează faptului că site-ul meu controale pentru actualizări privind transferurile de fotbal, care are loc numai în anumite luni.

Aici este funcția mea pentru a actualiza anumită perioadă de timp într-o zi

function refreshAt(hours, minutes, seconds, day) {
var now = new Date();
var then = new Dat ... ►►►
Întrebat 30/01/2014 la 17:00
de către utilizator user3210416
voturi
48
răspunsuri
1
accesări
81
Apache Ignite persistă pe disc
Există vreo modalitate ușoară în Ignite să persiste pe disc după serverele Ignite sunt în sus și să fie difuzate și completate cu date?

Am văzut https://apacheignite.readme.io/docs/distributed-persistent-store#section-usage , dar se pare că ai nevoie pentru a furniza proprietatea XML la pornire a topologiei Ignite , în scopul de a persista pe disc. ... ►►►
Întrebat 08/01/2018 la 12:47
de către utilizator and_apo
voturi
22
răspunsuri
1
accesări
5k
Cum de a face tabpanel derulabil în ExtJS 4.1?
Am creat un tabpanel în interiorul unei ferestre. Aș putea folosi autoScroll:truecu fereastra, dar nu cu tabpanel. Am nevoie de ea pentru a lucra cu tabpanel așa că atunci când am defila în jos, lista de file nu va merge în sus și dispar.

Tabpanel:

var sections = Ext.createWidget('tabpanel', {
id: 'mytabpanel',
title: 'UM',
activeTab: 3,
closable: true,
autoScroll: true, // not working
//defaults:{ autoScroll:true }, //not working

items: [
{


Fereastra (container tabpan ... ►►►
Întrebat 17/03/2013 la 18:18
de către utilizator Noon
voturi
13
răspunsuri
1
accesări
125
fișierul meu pdf nu este selectat la început, doar în Internet Explorer
Am un fișier de intrare pentru a selecta PDF-uri. După ce am selectați PDF-uri, casete text sunt deschise pentru a da un titlu pentru fiecare pdf.

Totul funcționează corect în Google Chrome.

În Internet Explorer Am o problemă pe care eu nu sunt în măsură să dau seama de ce și cum să rezolve.

Problema mea:

În Internet Explorer când selectez un pdf pentru prima dată, nu se întâmplă nimic, PDF-ul nu este selectat.

Am nevoie pentru a selecta alte pdf, dar cant fi primul pdf selectat, și când am selectați ... ►►►
Întrebat 09/08/2014 la 21:28
de către utilizator OzzC
voturi
13
răspunsuri
0
accesări
846
playframework nu poate găsi fișierul conf în producție
Sunt folosind joc 2.3.1 cu hikaricp.

activator runMerge bine. Dar când am executa aplicație independentă, aceasta arată o eroare care nu poate găsi DATASOURCE.

java.lang.IllegalArgumentException: one of either dataSource or dataSourceClassName must be specified
at com.zaxxer.hikari.HikariConfig.validate(HikariConfig.java:683)
at com.zaxxer.hikari.HikariDataSource.<init>(HikariDataSource.java:75)
....


Așa că am crea confdirector în %APP_HOME/binși pentru a trece hikaricp.propertiesla %APP_HOME/bin/ ... ►►►
Întrebat 11/11/2014 la 05:11
de către utilizator Paul
voturi
42
răspunsuri
0
accesări
77
Team Foundation Server nu este sursa de curent de control plug-in. în SSMS 2017
Am permis integrarea TFS în SSMS 2017 urmați pasul în răspunsul StackOverflow
https://stackoverflow.com/a/48810141/6021502 . Dar când am încerca să se conecteze la sursă de control următorul mesaj este afișat
Team Foundation Server nu este controlul sursei de curent plugin SSMS 2017 ,
dar atunci când i faceți clic pe plugin - ul schimbare i cant a se vedea opțiunea de control sursă
din aceste opțiuni
cum pot rezolva? Multumesc anticipat ... ►►►
Întrebat 02/03/2019 la 12:11
de către utilizator mohammad waqas
voturi
23
răspunsuri
1
accesări
426
Adresele URL de redirecționare în înregistrarea cererii Microsoft
În cererea mea de înregistrare Microsoft, sub „adresele URL de redirecționare“, am verificat Allow Implicit flowși cu condiția URL - ul, http://localhost:8080/event.

Dar am de fapt , un ID eveniment dinamic , care face ca adresa URL localhost:8080/event/{eventid}.

Deci, acum Primesc o eroare:


Adresa de răspuns http://localhost:8080/student/event/59b67936d53f013a79000009nu se potrivește cu adresele de răspuns configurate pentru aplicația


Cum pot da o adresă URL care va permite orice valoare după ce e ... ►►►
Întrebat 11/09/2017 la 14:34
de către utilizator srnd
voturi
30
răspunsuri
1
accesări
168
PowerShell pentru a reformata conținutul fișierului
Am un script care devine conținut dintr-un fișier și controale pentru IP sale. Apoi, care se adaugă la un alt fișier text.

[System.Collections.ArrayList]$hlist1 = Get-Content -Path "C:\Timezone\Update\host.txt"
$hiplist = New-Object System.Collections.ArrayList
$hlist2 = New-Object System.Collections.ArrayList
ForEach ($h in $hlist1)
{
$hip = Resolve-DnsName $h
$hiplist.Add($hip)
}
$hiplist | Out-File "C:\Timezone\Update\hiplist.txt"


Fișierul care este obtinerea creat este așa cum se arată mai jos:

... ►►►
Întrebat 06/10/2015 la 10:13
de către utilizator serverstackqns
voturi
50
răspunsuri
1
accesări
239
Cum se păstrează valorile db cu tipul de clasă <? extinde View> folosind Hibernate
În fasole mea am

Class<? extends View> viewClass = null;


și meu fișier de mapare Hibernate având

<property name="viewClass" type="java.lang.Class">
<column name="menu_url_class" />
</property>


apoi a aruncat

org.hibernate.HibernateException: Unable to locate named class name.class


Ajută-mă să stabilească acest lucru? ... ►►►
Întrebat 07/12/2014 la 10:58
de către utilizator amicos
voturi
40
răspunsuri
0
accesări
441
ssh în programul vrej de fasole și a alerga elastic: nr_er 13 Permission denied
Am o întrebare, vreau să ssh meu vrej de fasole elastică și a alerga scrapyd, și are eroare:

exceptions.OSError: [Errno 13] Permission denied: 'dbs'


Vă rog să mă ajute sau să-mi dai niște direcții. Mulțumesc foarte mult!!!

Sau, în cazul în care există o metodă pot scrie fișierul de configurare direct în .ebextensions / .Se ar fi grozav

Acesta este ieșirea mea terminală:

[[email protected] ~]$ cd /opt/python/
[[email protected] python]$ source run/baselinenv/bin/activate
(baselinenv)[[email protected] ... ►►►
Întrebat 25/12/2014 la 02:07
de către utilizator user2492364
voturi
30
răspunsuri
1
accesări
80
Django date de filtrare GROUP timestamp-ul de zi, săptămână, lună, an
Am o aplicație Django (DRF), în care am stocarea de date periodice bazate pe serii temporale de răspuns API. Aici este model.py meu

# Model to store the Alexa API Data
class Alexa(models.Model):
created_at = models.DateTimeField(auto_now_add=True)
extra = jsonfield.JSONField(null=True)
rank = models.PositiveIntegerField(default=0, null=True)


Sunt folosind django-filtre pentru datele de interogare bazate pe un interval (__lte, __gte). La fel ca /api/alexa/?created_at__lte=2020-02-14T09:15:52. ... ►►►
Întrebat 15/02/2020 la 08:48
de către utilizator Shouvik Mitra
voturi
32
răspunsuri
1
accesări
282
Primirea o eroare la încercarea de a executa adăuga comanda de migrare în pachetul consola de manager
Am nevoie de un alt set de ochi să se uite la asta. Codul de mai jos se desfășoară în studio vizual și când acesta este inactiv bara laterală verde indică sintaxa este corectă.

Cu toate acestea, atunci când am rula o migrare adăugare în pachetul consola de manager răspunde cu următoarea eroare.

„Obiect nevalid a trecut în«:»sau«}»așteptat (817).

Se pare să ia problema cu punerea în aplicare a mea dependență, dar eu nu pot găsi nici o instanță a unui suport lipsă sau virgulă.

Dacă o puteți găsi, voi ofe ... ►►►
Întrebat 22/11/2016 la 17:49
de către utilizator RyeGuy
voturi
47
răspunsuri
2
accesări
109
Expresie regulată în Python 3.0 nu se potrivesc
Dacă șirul este I am Finecă dă - mi ieșire ca I.

import re
string='hello I am Fine'
print(re.search(r'[A-Z]?',string).group()) ... ►►►
Întrebat 28/12/2016 la 03:09
de către utilizator Prateek Sharma
voturi
27
răspunsuri
2
accesări
421
Cum de a cartografia RDD de clasă caz ​​la LabeledPoint (eticheta, vector caracteristic)
Cum de a cartografia RDD de clasă caz ​​la LabeledPoint (eticheta, vector caracteristic).

Aceasta este DZR de clasă caz ​​Examen (x: dublă, y: Double):

Ds (1.0,6.0)

Ds (2.0,8.0)

Ds (3.0,10.0)

Ds (3.0,10.0)

ds (4.0,12.0)

Ds (5.0,14.0)

Am încercat a face acest lucru -

val parsedData = aRDD.map(row =>
new LabeledPoint(
row._1,
Vectors.dense(row._2))


Obținerea de eroare „Valoarea _1 nu este membru al main.scala.spark.Q1Partb.Q1.Exam“ la row._1 și row._2

și asta -

va ... ►►►
Întrebat 03/05/2017 la 22:53
de către utilizator lisa
voturi
18
răspunsuri
1
accesări
217
fullcalendar versiunea 1.6 limba de sprijin?
Sunt încercarea de a adăuga arabă lang la V.16 calendar plin pentru că am de proiect care rulează în această versiune nimeni nu știe cum să-l pună în aplicare în această versiune? ... ►►►
Întrebat 01/09/2015 la 06:52
de către utilizator user3333008
voturi
98
răspunsuri
3
accesări
17k
Vizualizarea unui fișier șters în Git
Am șters un fișier cu Git și apoi sa angajat, astfel încât fișierul nu mai este în copia mea de lucru. Vreau să se uite la conținutul acelui fișier, dar nu-l restabili de fapt. Cum pot face acest lucru? ... ►►►
Întrebat 08/09/2009 la 17:11
de către utilizator Colin Ramsay
voturi
7
răspunsuri
1
accesări
3k
Generarea de HTML în PDF folosind iTextSharp cu chenar de masă
Vreau să adaug frontieră de jos și de sus a conținutului de masă. Am folosesc ItextSharp.dll. Toate proprietățile de stil sunt de lucru folosind codul de mai jos , dar proprietățile de frontieră nu funcționează.
- Eu încerc acest cod , dar nu este de lucru pentru proprietățile de frontieră

styles.LoadTagStyle("tr", "border-bottom-color", "Yellow");
styles.LoadTagStyle("tr", "border-bottom-width", "2px");
styles.LoadStyle("topBorder", "border-top-width", "2px");
styles.LoadStyle("topBorder", "border-top-co ... ►►►
Întrebat 27/09/2013 la 06:02
de către utilizator Jd30814
voturi
28
răspunsuri
2
accesări
461
După mutarea server și IP, stylesheets și alte resurse nu a fost găsit (404 erori în lăutar)
Am mutat un site CMS Orchard de la o gazdă și server de la o altă gazdă și server. Adresa IP este, evident, diferit.

Toate fișierele au fost copiate în mod corect și corect HTML este redat.

Cu toate acestea, toate foile de stiluri produce o eroare de 404. Repet că fișierele sunt în cazul în care acestea ar trebui să fie.

Într-adevăr, orice altă resursă, cum ar fi imaginile sau stylesheet produc aceeași problemă. Din nou, fișierele sunt toate în loc.

Poate crede cineva ce ar putea fi cauza asta. Nimic n ... ►►►
Întrebat 15/05/2013 la 10:16
de către utilizator awrigley
voturi
11
răspunsuri
2
accesări
49
Cum de a stabili „NPM ERR! Sfârșit neașteptat de intrare JSON în timp ce parsing“ la instalare Vue CLI
Vreau să instalați Vue CLI. și conduc acest lucru pe meu Git Bash.

[email protected] MINGW64 ~
$ npm install -g @vue/cli


dar, având în eroare de genul:

[email protected] MINGW64 ~
$ npm install -g @vue/cli
npm ERR! Unexpected end of JSON input while parsing near '...ery":"latest","throug'

npm ERR! A complete log of this run can be found in:
npm ERR! C:\Users\ECLIPSE\AppData\Roaming\npm-cache\_logs\2019-10-09T02_48_52_427Z-debug.log


I try cu soluție în StackOverflow în acest thread aic ... ►►►
Întrebat 09/10/2019 la 04:57
de către utilizator Adhik Mulat
voturi
47
răspunsuri
2
accesări
152
bucla foreach în jquery
Am o problemă în cazul în care i-am obtinerea de dimensiunea ferestrei în jQuery, apoi looping througbh trei elemente img pentru a aplica lățimea stilului inline pe zbor.

Problema este că, atunci când bucla foreach este rulat I a lua această eroare în consola de tip negestionat: Obiect [obiect Object] nu are nicio metodă „setAttribute“

Am pus un punct de întrerupere în buclă și aplicată setAttribute la această și se pare să funcționeze bine. I dont înțeleg de ce atunci când bucle prin matrice nu se tratea ... ►►►
Întrebat 26/07/2013 la 15:24
de către utilizator serps
voturi
31
răspunsuri
0
accesări
707
încărcare FireBase lent
Vreau setarea app de analiză de firebase. Această aplicație este de lucru, dar, de inițializare de încărcare este lent ca 13 ~ 15 secunde. Cu toate acestea diferite aplicații este mai rapid decât aplicația mea. Cum se poate repara aplicația mea?

D / FirebaseApp: com.google.firebase.auth.FirebaseAuth nu este conectat. Omitere de inițializare. D / FirebaseApp: com.google.firebase.crash.FirebaseCrash nu este conectat. Omitere de inițializare.

Poate, cred că problemele acestei piesei. Vă rugăm să-mi ajute. ... ►►►
Întrebat 26/07/2016 la 08:23
de către utilizator dongho1596
voturi
15
răspunsuri
1
accesări
2k
Cum de a verifica valoarea gol pentru elementul GSON?
Am un bloc de date JSON, după cum urmează: (simplificată pentru lizibilitate):


{"placeName":"Paris",
"sectionCode":"",
"elapsed":"FT",
"Time":"02/24/2015 17:30:00",
"Date":"02/24/2015 00:00:00",
"Score":"1 : 1",
"statusCode":6};


Sunt folosind biblioteca GSON ( a se vedea https://code.google.com/p/google-gson/ ) pentru a procesa această JSON într - un program Java.

Problema am confruntă este cu atributul sectionCode (al doilea element din lista de mai sus). În alte blocuri JSON de date pe care am ... ►►►
Întrebat 18/03/2015 la 14:09
de către utilizator William Gordon
voturi
36
răspunsuri
2
accesări
100
Încărcarea fișierelor pe serverul Ubuntu folosind balon nu cu 500 eroare internă de server
Sunt rulează o aplicație balon pe un sistem Ubuntu 18.04 cu Apache 2 și uWSGI. Când încerc să încărcați fișiere într - un director, acesta nu cu un cod de eroare de 500. Scenariul este scris în __init__.pyși situat la: /var/www/FlaskApp/FlaskApp/__init__.py. Directorul pentru fișierele încărcate este situat la: /var/www/FlaskApp/FlaskApp/uploads. Script - ul arată ca următorul:

from flask import Flask, render_template, request, url_for, redirect,
send_from_directory, send_file, flash
from werkzeug.utils i ... ►►►
Întrebat 26/02/2019 la 21:34
de către utilizator J.Doe.Doe
voturi
40
răspunsuri
1
accesări
156
Python, ursii panda: InvalidIndexError la crearea dataframe
Am fost explorarea setul de date titanică . Am încercat să creeze un
dataframecare va avea vârstele oamenilor care au supraviețuit scufundării Titanicului, iar cei care nu au, în două coloane separate.

train = pd.read_csv('train.csv')
test = pd.read_csv('test.csv')
whole = pd.concat([train, test])
df = pd.DataFrame({'survived': whole['Age'][whole['Survived'] == 1],
'died': whole['Age'][whole['Survived'] == 0]})


Dar eu sunt obtinerea această eroare


pandas.i ... ►►►
Întrebat 28/05/2017 la 16:53
de către utilizator Sounak
voturi
27
răspunsuri
0
accesări
72
Când am adăuga valoare zecimală în baza de date criptată întotdeauna arată eroare
Acesta este principalul Cod Clasa

public static void main(String[] args) {
ApplicationContext context = new ClassPathXmlApplicationContext("classpath:spring/applicationContext.xml");
EmployeeService employeeService = context.getBean(EmployeeService.class);
Employee emp = new Employee();
if(emp.getHdEmpId()==0) {
emp.setTxtaEmployeeAddress("abcde");
emp.setTxtEmployeeEmail("[email protected]");
... ►►►
Întrebat 18/11/2019 la 07:41
de către utilizator Sumit Sharma
voturi
42
răspunsuri
2
accesări
110
Cum de a șterge numai anumite conținuturi de pe ecran?
Function Test{
while($true){
write-host "I want this to refresh every time"
Start-Sleep -Seconds 4
cls
}
}
Write-Host "I want this to be at the screen always"
Test


Există o modalitate pentru mine de a obține acest lucru făcut , altele decât inscrie , de asemenea , în interiorul buclei sau funcția? În codul actual , vreau să păstreze o anumită ieșire în partea de sus a ecranului de referință (nu poate fi pus în interiorul funcției), în timp ce funcția trage unele date și refresh la fiec ... ►►►
Întrebat 25/07/2016 la 21:15
de către utilizator tuxebin
voturi
46
răspunsuri
2
accesări
143
rubin pe șine de filtrare pg_search_scope v2.2
Sunt foarte nou la Ruby on Rails si am nevoie de ajutor imaginind cum să modifice o interogare db existentă. Sunt folosind versiunile vechi, care nu pot actualiza: Ruby 2.2.3p173, și Rails 4.0.2.

Vreau să filtreze rezultatele interogării existente pentru a elimina înregistrările care nu au niciun videoclip. Ierarhia modelului cred că este: Artist, AlbumGroup, album, Track, video.

Pentru a clarifica: Vreau artiști cu cel puțin un video, de la asociația modelul interpret-> AlbumGroup-> albums->> ... ►►►
Întrebat 07/11/2017 la 14:20
de către utilizator Tom Crawford
voturi
45
răspunsuri
2
accesări
525
Broken pipe, fișier FIFO
Am încercat un program de a utiliza fișierul FIFO, dar eu sunt obtinerea de conducte sparte ca ieșire. Aici este codul -

#include<iostream>
#include<stdlib.h>
#include<fcntl.h>
#include<stdio.h>
#include<string.h>
#include<unistd.h>
#include<sys/stat.h>
#include<sys/types.h>
using namespace std;
int main(int argc,char *argv[])
{
int fd; //stores file descriptor returnd from open
char buf[256];
if(argc<2||argc>3)
{
cout<<"Invalid Arguments";
... ►►►
Întrebat 16/03/2016 la 17:02
de către utilizator Khacho
voturi
15
răspunsuri
1
accesări
106
Ce tipuri de EC2 nu necesită un VPC?
Am nevoie pentru a adăuga o anumită capacitate de a unui cluster Spark și par să fi rula în limita superioară w / re care de exemplu tipurile I pot folosi fără a începe un VPC.

Codul l-am moștenit de a începe a spus cluster este un pic de spaghete Groovy și nu pare a fi de creditare în sine de a încorpora un VPC prea ușor. De aici necesitatea de a lucra w / out. ... ►►►
Întrebat 18/08/2016 la 20:57
de către utilizator ethrbunny
voturi
3
răspunsuri
1
accesări
819
Silex \ Route :: setPath () nu a fost găsit
Lucrez la un nou proiect Silex și am probleme cu montarea unui traseu la furnizorii mei Controller. Am făcut cu succes acest lucru înainte într - un alt proiect, dar acum când am pus următoarele rute în app.php:

$app->mount('/', new CommonController());
$app->mount('/feeds', new FeedsController());
$app->mount('/admin', new AdminController());


Am primit o eroare fatală: Fatal error: Call to undefined method Silex\Route::setPath() in [root]/vendor/symfony/routing/Symfony/Component/Routing/RouteCo ... ►►►
Întrebat 11/03/2013 la 12:15
de către utilizator Matt
voturi
50
răspunsuri
0
accesări
656
Valoarea href a tag-ul ancora HTML este ciudat de redare
Vreau să atribuie în mod dinamic valoarea href în funcție de anumite lucruri, eu lucru este important de menționat că am un master pagină, URL - ul de rutare și sunt atribuindu căi absolute (cum ar fi http://www.stackoverflow.com/questions/ .. .).

Am încercat următorii pași:

<a href="<%= DynamicURL%>">testing urls</a>
<asp:HyperLink runat="server" ID="hpLink">this teset brouw</asp:HyperLink>


și în codul din spatele

hpLink.NavigateUrl = "http://www.someurl.com/morepath/more ... ►►►
Întrebat 15/09/2012 la 02:28
de către utilizator franko_camron
voturi
16
răspunsuri
2
accesări
1k
Oracle DBA, situație unică cu ORA-01017: Nume de utilizator invalid / parola; Log on negat
Sunt confruntă cu o situație foarte unic aici, în Oracle DB.

Sunt cu care se confruntă „ORA-01017: Nume de utilizator invalid / parola, logare a negat“ eroare în timp ce vă conectați la utilizatorul meu Oracle folosind sqlplus.

Informații de bază despre sistemul:


Oracle Database 11g Enterprise Edition Release 11.2.0.4.0 - 64bit de producție.
2 servere de baze de date în mediul de cluster folosind Oracle clusterizare.


Vă rugăm să rețineți că în timp ce folosind TOAD utilizatorul se conectează perfect ... ►►►
Întrebat 26/06/2017 la 08:24
de către utilizator pOrinG
voturi
32
răspunsuri
1
accesări
211
Cum pentru a obține dimensiunea fișierului, imagine, înălțime și lățime înainte de încărcare? în fișierul knock-out de legare
Am nevoie pentru a verifica dimensiunea imaginii în kilobyte și dimensiunea (înălțime, lățime) Cum pot obține dimensiunea în octeți? ar trebui să fie afișat „Dimensiunea maximă a fișierului a ajuns la“ mesaj de eroare. Nu pot să dau seama cum să verificați după Trageți și încărcați imaginea picătură.



$('#fileinput').bind('change', function() {
alert('This file size is: ' + this.files[0].size/1024/1024 + "MB");
});

$(function(){
var viewModel = {};
view ... ►►►
Întrebat 25/02/2018 la 02:34
de către utilizator eunsang
voturi
42
răspunsuri
0
accesări
187
Clasa / obiect care poate stoca fie o JTextField sau JComboBox
Aș dori să creez propria mea clasă / obiect care poate stoca fie o JTextField sau JComboBox sub aceeași variabilă. Aceasta este ceea ce am până acum:

import javax.swing.JComboBox;
import javax.swing.JComponent;
import javax.swing.JTextField;

public class Parameter {

String name;
String type;
String value;
JComponent comp;

Parameter(String inName, String inType, String inValue) {

this.name = inName.trim();
this.type = inType.trim();
this.value = inValue.trim();

// Set Component Type
... ►►►
Întrebat 27/05/2014 la 10:28
de către utilizator Cam1989
voturi
20
răspunsuri
2
accesări
689
Sesiunea în servlet java
Aș dori să fac programul pentru servlet mai jos, " a crea un servlet numit com.SessServlet.If accesați servlet într - un browser nou , apoi , pentru prima dată ar trebui să afișeze«Bun venit, nou venit». Când actualizați același pagina trebuie display'Welcome Înapoi. dacă vizitați pagina pentru <no of times you have refreshed the page>“.“

`package com.SessServlet122;
import java.io.*;
import javax.servlet.*;
import javax.servlet.http.*;
public class SessServlet extends HttpServlet
{

public void serv ... ►►►
Întrebat 15/04/2011 la 08:16
de către utilizator Mohan
voturi
30
răspunsuri
1
accesări
96
Ce este „vending“ în reacționăm nativ?
Dupa ce a citit prin unele dintre REACT docs native a fost lăsat întrebam unde termenul „vend“ vine de la. Poate cineva elucida etimologia „vend“ sau dacă cuvântul ar putea beneficia de o definiție mai expansiv decât cea procedurală dată în docs ( aceasta este de la REACT docs native iOS ):


Automat vedere este simplu:


Crearea subclasa de bază.
Se adaugă RCT_EXPORT_MODULE () marker de macro.
Punerea în aplicare a - (UIView *) metoda de vizualizare ... ►►►
Întrebat 21/03/2016 la 21:06
de către utilizator j3py
voturi
39
răspunsuri
0
accesări
119
ajax obține 404 nu a fost găsit atunci când încercați să găsiți datele din baza de date folosind butonul și cheia primară
așa că vreau să obțineți date din baza de date folosind butonul și cheia primară ca aceasta:

while($row = mysqli_fetch_array($query))
{
echo "<tr class = 'raw' id = 'data'>";
echo " <td><button onclick = 'gettahun(".$row['kdTahun'].")' data-dismiss='modal'>#</button></td>";
echo " <td class = 'kdTAHUN'>".$row['kdTahun']."</td>";
echo " <td class = 'TAHUN'>".$row['tahun']."</td>";
echo "</tr>";
}


și există funcția gettahun ... ►►►
Întrebat 13/12/2016 la 12:58
de către utilizator Jan sebastian
voturi
18
răspunsuri
2
accesări
365
moștenire Javascript buclă infinită
Am creat acest bloc de cod în JavaScript:

function Shape() {}
Shape.prototype.name = "Shape";
Shape.prototype.toString = function() {
result = [];
if(this.constructor.uber) {
result[result.length] = this.constructor.uber.toString();
}
result[result.length] = this.name;
return result.join(', ');
}


function twoDShape() {};
twoDShape.prototype = new Shape();
twoDShape.prototype.constructor = twoDShape;

twoDShape.uber = twoDShape.prototype;
twoDShape.name = "twoD Shape";

var a ... ►►►
Întrebat 19/10/2012 la 07:33
de către utilizator Lac Viet
voturi
5
răspunsuri
2
accesări
138
Eliminați o funcție în timpul compilării definind-o ca un macro gol
În acest exemplu de cod un macro este fie definită sau comentate de programator pentru a elimina o funcție din software-ul eliberat.

#include <stdio.h>

#define MACRO //or omitted

#ifdef MACRO
void Function(const char* str)
{
printf("%s\n", str);
}

#else
#define Function(str)

#endif

int main(void)
{
Function("hello world");
getchar();
return 0;
}


Este ceva în neregulă cu asta? ... ►►►
Întrebat 06/05/2017 la 20:07
de către utilizator Lucy Seal
voturi
34
răspunsuri
2
accesări
187
Cum de a edita celulă exactă / deschisă în tabel
masa este fxml. Coloane: Firstname, Lastname, Telefon, E-mail aș dori să perfom click de mouse la coloana e-mail pentru a edita exact e-mail. Codul de mai jos este de lucru, nu în mod corespunzător, întotdeauna e-mail deschis pentru a edita, nu celula exactă

table.setOnMouseClicked(new EventHandler<javafx.scene.input.MouseEvent>() { ... ►►►
Întrebat 22/03/2016 la 18:53
de către utilizator Alex As
voturi
43
răspunsuri
5
accesări
67k
Cum se obține o listă de programe care rulează cu nohup
Accesez un server care rulează CentOS (distribuție Linux) cu o conexiune SSH. Din moment ce eu nu pot rămâne întotdeauna conectat, folosesc „nohup [comanda] &“ pentru a rula programele mele.

Nu am putut găsi cum să obțineți o listă a tuturor programelor am inceput sa folosesc nohup. „locuri de muncă“ numai funcționează înainte de a mă deconecta. După aceea, dacă mă conectez din nou din nou, comanda de locuri de muncă îmi arată nimic, dar eu pot vedea în fișierele mele jurnal că programele mele sunt dif ... ►►►
Întrebat 29/05/2013 la 07:37
de către utilizator Nils De Winter
voturi
47
răspunsuri
1
accesări
149
Cum de a introduce date în Excel foaie existente și de a salva
Am încercat să introducă date în Excel foaie. După introducerea datelor am încercat să salveze fișier Excel folosind VBScript. Dar întreabă „fișierul există deja doriți să înlocuiți“.

Cum pot scrie cod pentru ea, nu ar trebui să ceară ca pop-up ar trebui să salveze foaie Excel.

Set PinXL = CreateObject("Excel.application")
Set PinWB = PinXL.Workbook`enter code here`s.Open("C:\Maspects\Trial.xls")
Set PinWS = PinWB.Worksheets("LoginPins")
pinws.cells(2,8)=8

pinwb.save // In this ... ►►►
Întrebat 12/05/2017 la 13:22
de către utilizator Madhava
voturi
41
răspunsuri
0
accesări
204
Cereri multiple async Utilizarea Redux thunk
Am multe componente în cererea mea, și fiecare se bazează pe date specifice. Datele pentru fiecare componentă va fi actualizat periodic. Deci, eu sunt însărcinat cu executarea periodic mai multe cereri async. Să presupunem solicitările sunt în unele matrice. Deoarece componentele din aplicație pot fi adăugate sau eliminate, matrice de cereri este dinamic. Ex. Dacă eliminăm o componentă, dorim să eliminați cererea specifică de date pentru acea componentă, deoarece nu avem nevoie de date mai - și este nevoie ... ►►►
Întrebat 19/12/2017 la 20:52
de către utilizator Aerole
voturi
42
răspunsuri
2
accesări
1k
Arată splash screen o dată pe sesiune cu jQuery ... pagina de start „intermitent“ în timpul sarcinii
Am încercat să fac un ecran intro / splash apar numai o singură dată pe sesiune pe pagina mea de start. O am de lucru cu script-ul de mai jos, dar ea „flash-uri“, pagina de pornire rapid înainte de a rula splash / intro pe sarcina inițială site-ul (încarcă site-ul ulterioare nu se va afișa div așa cum a dorit / necesar)

Am un div cu o clasă de .splash_section inițial ascunse & Alerg script-ul inclus mai jos.

Întrebare: Există o modalitate mai bună de a scrie script-ul, sau pur și simplu o modalitate d ... ►►►
Întrebat 21/11/2015 la 02:01
de către utilizator Brandon Vaughn
voturi
19
răspunsuri
1
accesări
225
PySide QFTP pune doar încărcând 35-40 bytes
Când am folosi lui QFTP pune comanda pentru a încărca un fișier ea încarcă doar în jur de 40 de octeți din fișierul specificat. Sunt de capturare semnalul dataProgress și eu sunt obtinerea progresului, dar dimensiunea totală a fișierului este citit doar pentru a fi în jur de 40 de octeți. Este ceva în neregulă cu codul meu, sau este o problemă pe partea server FTP?

Aici este funcția mea de încărcare:

def upload(self):
filename = QFileDialog.getOpenFileName(self, 'Upload File', '.')
fname ... ►►►
Întrebat 16/07/2012 la 16:36
de către utilizator user1500452
voturi
38
răspunsuri
2
accesări
184
Android: adăugarea unei aplicații la „set de imagine ca“ listă
Am încercat să adăugați aplicația mea la „seta ca“ lista, care este prezentat în galeria când aleg o imagine. În cazul în care utilizatorul deschide o imagine în galerie, există un buton pentru set as. atunci când utilizatorul îl atinge, el va primi o listă. Cu alte cuvinte, în cazul în care doresc să folosească această imagine în aplicația mea. Am încercat :

<intent-filter>
<action android:name="android.intent.action.SET_WALLPAPER" />

<category android:name="android ... ►►►
Întrebat 21/09/2014 la 21:49
de către utilizator user3375707
voturi
38
răspunsuri
0
accesări
162
ASP.Net validați parola cu hash sărați
Așa că am urmărit aceste linii directoare cu privire la modul de a hash o parolă. https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/security/data-protection/consumer-apis/password-hashing

Am fost în stare să hash parola cu o sare am stocat sarea într-o bază de date și am recuperarea sării din baza de date foarte bine. În cazul în care eu sunt obtinerea piedică este; dacă am înțeles acest lucru corect dacă trunchiată o parolă, fără sare ar ieși la fel, dacă utilizați aceeași sare (din baza de date), cu un hash a ... ►►►
Întrebat 11/01/2018 la 17:00
de către utilizator William Rongholt
voturi
23
răspunsuri
5
accesări
2k
Simultan a scrie un text de la Textarea la altul Textarea
Să presupunem că am doi textarea ...

textarea 1

<textarea class="one"></textarea>


textarea 2

<textarea class="two">Hi There.</textarea>


Vreau să fie în măsură să adăugați text din ceea ce am scris în textarea unul după textul din textarea două. De exemplu: Dacă aș scrie „Numele meu este Joe.“ în textarea o va duplica simultan și scrie „Numele meu este Joe.“ în textarea două după existente „Bună.“ text.

Rezultatul ar fi ...

<textarea class="2">Hi There. My name is Joe.& ... ►►►
Întrebat 12/04/2012 la 22:42
de către utilizator Joe
voturi
40
răspunsuri
1
accesări
115
TSQL - multi-parte eroare identificator de încadrare
CREATE FUNCTION [dbo].[Test] (@ID INT, @VAL INT)
RETURNS @Return TABLE (ID INT, VAL INT)
AS
BEGIN
INSERT IGNORE INTO @Return
SELECT @ID, @VAL
RETURN;
END
GO
DECLARE @T1 TABLE (ID INT IDENTITY(1,1), VAL INT)
DECLARE @T2 TABLE (ID INT, VAL INT)

INSERT IGNORE INTO @T1
SELECT 1
UNION ALL
SELECT 2
UNION ALL
SELECT 3
UNION ALL
SELECT 4

INSERT IGNORE INTO @T2
SELECT 1,1
UNION
SELECT 2,4
UNION
SELECT 3,3

SELECT *
FROM @T1 T1
LEFT JOIN @T2 T2 ON T1.[ID] = T2.[ID]
LEFT JOIN [dbo].[Test] (1, COALESC ... ►►►
Întrebat 14/04/2017 la 15:18
de către utilizator 007
voturi
20
răspunsuri
0
accesări
211
mesaj de eroare Aserțiunea în raportul tabloul de bord JMeter
Creez JMeter raport tablou de bord folosind un fișier .jmx, funcționează bine, dar eu sunt obtinerea de codul de eroare de răspuns în raport, nu a reușit să mesaj de eroare afirmație în raport. ... ►►►
Întrebat 13/06/2017 la 08:57
de către utilizator Chintamani Manjare
voturi
24
răspunsuri
2
accesări
108
Angular - Pune-o Data personalizat într-o matrice
Am făcut-o matrice cu unele proprietăți inclusiv Data. Dar problema este că am un „Acum“ Data, și vreau să specificați o dată în Data () cum ar fi: 20/10/2018 ... nu azi.

Iată codul:

articles = [
{
titre: "Mon premier Article",
contenu:
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.",
dateCreation: Date()
},
{
titre: "Mon second Article",
contenu:
"Lorem ipsum dolor sit ... ►►►
Întrebat 15/05/2019 la 19:07
de către utilizator TheScripterX
voturi
48
răspunsuri
1
accesări
598
PyQt4: Baza mea de date afișează celule goale
Sunt folosind cadrul PyQt4 pentru a face unele ecrane pentru forme de baze de date. Din păcate, am lovit un obstacol în timp ce încerca pentru a filtra și afișa baza mea de date după numele de familie. Să presupunem că conexiunea bazei de date funcționează. De asemenea, presupunem că am cantitatea corectă de articole în tupleHeader meu de când am folosi aceeași metodă initializeModel pentru alte metode (cum ar fi funcția de căutare () descrise mai jos, și funcționează bine.

Eu numesc funcția de afișare () ... ►►►
Întrebat 08/06/2010 la 11:56
de către utilizator Danny Hatt
voturi
9
răspunsuri
1
accesări
128
Oracle newbie eroare declarație de actualizare
interogare Oracle:

UPDATE AIRMODEL_NETWORK_SUMMARY
SET CASES_PRODUCED = (SELECT DISTINCT PRDCTN_RUN_ACTL_CASE_QTY
FROM AIRMODEL_NETWORK_SUMMARY, HISTORY_PRODUCTION, PERIOD_TO_PROCESS
WHERE AIRMODEL_NETWORK_SUMMARY.FSCL_WK_IN_YR_NUM = HISTORY_PRODUCTION.FSCL_WK_IN_YR_NUM
AND AIRMODEL_NETWORK_SUMMARY.FSCL_YR_NUM = HISTORY_PRODUCTION.FSCL_YR_NUM
AND AIRMODEL_NETWORK_SUMMARY.LOC_ID = HISTORY_PRODUCTION.LOC_ID
... ►►►
Întrebat 02/10/2014 la 01:27
de către utilizator Steve Wold
voturi
38
răspunsuri
2
accesări
8k
Manipularea namespace în Groovys XmlSlurper
Situatia:

def str = """
<foo xmlns:weird="http://localhost/">
<bar>sudo </bar>
<weird:bar>make me a sandwich!</weird:bar>
</foo>
"""
def xml = new XmlSlurper().parseText(str)
println xml.bar


Rezultatul acestui fragment este

# sudo make me a sandwich!


Se pare ca parserul îmbină conținutul <bar>și <weird:bar>.

Este acest comportament dorit și dacă da, cum pot evita acest lucru și selectați numai <bar>sau <weird:bar>? ... ►►►
Întrebat 29/12/2011 la 13:31
de către utilizator codeporn
voturi
2
răspunsuri
2
accesări
1k
Cum de a schimba structura JSON pentru a arata ca o altă structură JSON
Vreau să schimbe structura mea JSON, cum o pot face?

im obtinerea unui JSON care arata ca acest lucru:

body: {
"111111": {
"name": "exp1",
"status": 10000
},
"222222": {
"name": "exp2",
"status": 20000
},
"333333": {
"name": "exp3",
"status": 30000
}
}


dar am nevoie de ea în această structură:

body: {
bulks: [{
"id": "111111",
"name": "exp1",
"status": 100000
}, {
"id": " ... ►►►
Întrebat 25/07/2016 la 10:59
de către utilizator jack miao
voturi
50
răspunsuri
1
accesări
574
Văzând eroare de protocol cu ​​ln pentru volum montat în interiorul docher
Sunt volum în containere Docker de montare și apoi încercarea de a crea o legătură simbolică pentru un director, dar dă eroare de protocol. Această imagine Docker / container Sunt rulează pe Windows7.

artefacte este montat în docher cu opțiunea -v în timp ce rulează docher.

[email protected]:/artifacts# mkdir a
[email protected]:/artifacts# mkdir b
[email protected]:/artifacts# chmod 777 a
[email protected]:/artifacts# chmod 777 b
[email protected]:/artifacts# ln -s b a
ln: failed to create symbolic link ... ►►►
Întrebat 25/04/2017 la 23:50
de către utilizator user5154816
voturi
6
răspunsuri
1
accesări
1k
Descărcarea unui fișier PDF prin conversia html folosind php
Am încercat să fac un site de e-commerce, în cazul în care utilizatorul va face clic pe link-ul si va face o factură și ar trebui să descarce pe clientul final un fișier pdf al facturii pe care l-am creat în html, lucru este i folosit acest cod si a lucrat cu cuvânt ms ca document .doc, dar eu vreau să fac același lucru cu pdf nu funcționează, codul de lipit de mai jos

// the code to download invoice as word document, it's working
<?php
header('Content-type: application/vnd.ms-word ... ►►►
Întrebat 21/03/2014 la 07:09
de către utilizator avinashizhere
voturi
34
răspunsuri
1
accesări
250
SDL2: Este SDL_GetMouseState () fir-în condiții de siguranță?
Este SDL_GetMouseStatefir funcția de siguranță?

Și în exemplul ELE SDL_GetMouseState, SDL_PumpEventscare este cunoscut a fi fire nesigur, este utilizat. În cazul în care SDL_GetMouseStateeste thread - safe, nu trebuie sa folosesc SDL_PumpEventscare este fir de nesigur cu ea pentru a face de lucru corect? ... ►►►
Întrebat 25/01/2016 la 20:20
de către utilizator jnbrq -Canberk Sönmez
voturi
41
răspunsuri
3
accesări
6k
Cum obțineți toți parametrii în express.js (post / get / etc.)
Există o modalitate de a obține o dată în toți parametrii trimise folosind express.js? Știu cum să-l cunoască GET / POST separat, dar există o modalitate de a obține totul dintr-o dată?

Nu am găsit nimic despre asta până acum, este util pentru a depana, în special.

Desigur, req.param(key)lucrările, dar vreau să am o listă a tuturor parametrilor, nu trebuie să le regăsi, doar le vezi.

Editare : Adăugați informații Traseu:

consoleDev('Url: ' + req.method + ' ' + req.baseUrl + req._parsedUrl.href, 'debug') ... ►►►
Întrebat 18/02/2014 la 17:24
de către utilizator Vadorequest
voturi
8
răspunsuri
1
accesări
708
Filtru de coloană nu este de lucru cu gruparea rând
Când am integra jQuery DataTables filtru de coloană și gruparea rând , jQuery filtru coloana DataTables nu funcționează.

Am încercat demo - ul , dar se pare că în filtru coloana demo , de asemenea , nu funcționează. ... ►►►
Întrebat 24/09/2015 la 04:40
de către utilizator moses toh
voturi
63
răspunsuri
8
accesări
5k
Cum se agrega Analytics de la Google, Twitter, YouTube, Facebook, etc.
Am un blog video pentru care aș dori să urmăriți anumite statistici, inclusiv statisticile din Google Analytics, Twitter, YouTube, Facebook etc.

Problema este că diferitele statistici sunt pe diferite site-uri, care necesită conectări diferite, etc. Este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a vedea de fapt, totul. Caut o modalitate de a fi capabil de a cumula toate aceste informații într-un singur loc.

Am cautat destul de un pic pe Google, Mashable, Delicious, etc și nu am găsit site-urile care fac c ... ►►►
Întrebat 07/01/2010 la 13:10
de către utilizator user245587
voturi
50
răspunsuri
3
accesări
40k
Cum de a deschide fișierul HTML folosind Java?
Încerc să deschid fișierul HTML de la nivel local (în sistemul meu), prin programul Java. Am încercat unele din programul trecut prin stiva de preaplin, dar ei nu lucrează la fel de mult.

Pentru EG: Eu am acest mic fișier HTML.

<html>
<head>
Test Application
</head>
<body>
This is test application
</body>
</html>


Codul meu Java:

Runtime rTime = Runtime.getRuntime();
String url = "D:/hi.html";
String browser = "C:/Program Files/Internet Explorer/iex ... ►►►
Întrebat 11/12/2013 la 09:05
de către utilizator Wanna Coffee
voturi
36
răspunsuri
2
accesări
548
Rularea Grails 3 pe Heroku
Am încercat să implementați cele mai simple posibile Grails 3 app pe Heroku, fără succes.

Heroku doc oferă doar informații pentru a implementa un Grails 2 app. Așa că am urmat acel articol pe blog -ul, care explică modul de a implementa o aplicație Grails 3. Dar aceasta duce la următoarea excepție:

2015-06-09T21:03:41.637499+00:00 app[web.1]: . ____ _ __ _ _
2015-06-09T21:03:41.637570+00:00 app[web.1]: ( ( )\___ | '_ | '_| | '_ \/ _` | \ \ \ \
2015-06-09T21:03:41.637651+00:00 app[w ... ►►►
Întrebat 09/06/2015 la 20:16
de către utilizator Stéphane Bruckert
voturi
28
răspunsuri
0
accesări
89
Încărcați o serie de capturi de ecran pe Linux folosind linia commad
Am încercat să încărcați mai multe capturi de ecran salvate ca imagini JPEG pe desktop într-un director de pe un server Linux folosind linia de comandă. După aceea am nevoie să .tar toate imaginile într-un singur fișier. Sunt la o pierdere ca eu sunt nou la Linux. Multumesc anticipat. (Ubuntu)

edita: Sunt folosind chit pentru a ssh într-un server. ... ►►►
Întrebat 09/10/2019 la 03:04
de către utilizator Danwes
voturi
21
răspunsuri
2
accesări
137
Cum de a suporta fișiere virtuale într-un site web C # MVC
Fac un catch-all site-ul în cazul în care utilizatorii pot încărca propriul lor cod HTML pe site-ul, atunci site-ul va afișa site-ul lor atunci când apelul lor subdomeniu specifice.

Codul HTML cu fișiere atașate obține este încărcat pe un subdirector în interiorul site-ului:

SITE #1
~/sites/test1/index.html
~/sites/test1/images/logo.png

SITE #2
~/sites/test2/index.html
~/sites/test2/images/logo.png


Deci, puteți apela aceste fișiere folosind următoarele adrese URL:

SITE #1
http://test1.mydomain.com/ind ... ►►►
Întrebat 08/02/2018 la 19:48
de către utilizator ikwillem
voturi
49
răspunsuri
1
accesări
187
Spring MVC-obiect care arată valorile în jsp
Sunt folosind Spring MVC, MYSQL, JdbcTemplate în proiectul meu.

Când am preluarea datelor de la db folosind caseta drop-down list in pagina JSP

În loc de a afișa numărul de pana la 0-9. Se dă valori criptate.

Tipul de date pe care le-am trecut aici este int.

Clasa mea Controler:

@RequestMapping(value="/index.htm", method = RequestMethod.GET)
public String executeSecurity(ModelMap model, Principal principal,@ModelAttribute SearchFiller searchFiller) {
List<SearchFiller> adultsList=se ... ►►►
Întrebat 15/05/2015 la 12:19
de către utilizator MS Ibrahim
voturi
17
răspunsuri
1
accesări
217
OAuthException: un răspuns nevalid de la Google
Deci, eu sunt difuzate cererea mea Fiole de nor shell Google. În această aplicație utilizatorul trebuie să vă conectați cu contul Google. Am instalat toate bibliotecile necesare, utilizând shell nor.

Când m-am alerga app în coajă nor, după alegerea contul Google Vreau să vă conectați în aplicația mea cu, această eroare apare

flask_oauth.OAuthException
OAuthException: Invalid response from google


Totul funcționează bine dacă am alerga de la gazda locală.

Orice fel de ajutor este foarte apreciat.

PS: Ac ... ►►►
Întrebat 17/11/2018 la 18:55
de către utilizator rini saha
voturi
16
răspunsuri
0
accesări
63
Javascript paginare schimbare numere de pagini afișate
Am un script paginare pentru un tabel care generează numere de pagină în funcție de cât de multe elemente sunt în interiorul problema este că la o masa afișează toate paginile, de exemplu, în cazul în care există 50 de pagini ar umple pagina cu 50 de butoane, dar i-ar doriți să afișați numai primele 3-4 butoane, apoi ... si dupa aceea butonul ultima pagină. Am încercat să-l modifice, dar eu nu sunt sigur ce fac greșit, pentru că nu face nimic

$.fn.pageMe = function(opts) {
var $this = this, defaults = ... ►►►
Întrebat 27/09/2018 la 21:04
de către utilizator Truica Sorin
voturi
11
răspunsuri
0
accesări
265
PyOpenCL, modul de utilizare funcție exponențială, (OpenCL)
I-am scris acest cod OpenCL pe Python folosind PyOpenCL care implică funcția exponențială. Cu toate acestea, eu nu știu cum să includă această bibliotecă pentru a face să funcționeze. Deci, în kernel, este pur și simplu ca acest lucru, de exemplu:

kernelsource = """
__kernel void forceFinder(
const int N,
__global float* datacl,
__global float* poscl,
__global float* res)
{
int i = get_global_id(0); // Global id;
if (i < N) {

res[i] = (datacl[i ] - poscl[i]) *exp(100);
... ►►►
Întrebat 12/03/2016 la 19:12
de către utilizator Jiajun Yang
voturi
4
răspunsuri
1
accesări
101
Cum să înțeleagă semnătura indicele dactilografiate?
dacă am un tip de genul asta

{[index: string]: number}


acest lucru înseamnă că cheile pentru obiectul meu poate fi șir de caractere și valoare va fi numărul .

Am vrut să știu dacă acest cuvânt indexare vreo semnificație de exemplu, există o diferență între următoarele două tipuri

{[index: string]: number}


și

{[key: string]: number}


Acesta va fi mare dacă unele de referință pot fi furnizate de documente. ... ►►►
Întrebat 03/05/2019 la 11:54
de către utilizator ashish singh
voturi
18
răspunsuri
3
accesări
1k
Crearea unui eveniment în PHP Listener, în așteptarea conținutului XML
Am nevoie pentru a crea un ascultător eveniment. Sunt un novice astfel încât să fie un fel :)

Practic sunt pe page1.php (fișier php); Vreau o buclă în interiorul pentru a merge verifica page2.xml (fișier XML) pentru unele informații care ar trebui să fie primite la un moment dat. Ori verifica tot timpul, sau așteptați și la fiecare 5 minute sau cam asa ceva pentru a vedea dacă unele informații au fost primite acolo. Oricare dintre ele lucrează pentru mine.

În cazul în care nu există informații a fost prim ... ►►►
Întrebat 21/12/2011 la 23:17
de către utilizator Lucy Weatherford
voturi
47
răspunsuri
2
accesări
1k
Java - (Android) reutilizați un proces după spălare OutputStream sale
im încercarea de a face acest lucru pe Android:

Process p = Runtime.getRuntime().exec("sh");

DataOutputStream out = new DataOutputStream(p.getOutputStream());

out.writeBytes("something useful\n");

out.close();

p.waitFor();

out = new DataOutputStream(p.getOutputStream());

out.writeBytes("something useful\n");

out.close();

p.waitFor();


A doua oară când am executa out.writeBytes (); , Am obține o IOException java: „Numărul de fișier incorect“. Aplicația mea trebuie să execute ... ►►►
Întrebat 28/08/2010 la 13:01
de către utilizator Fr4gg0r
voturi
43
răspunsuri
1
accesări
120
Python: ștergerea obiecte similare dintr-o listă utilizând difflib.SequenceMatcher
Să presupunem că am o listă a unor siruri de caractere, și există anumite siruri de acolo , care foarte, foarte asemănătoare. Și vreau să șterg acele aproape duplicate . Pentru asta, am venit cu următorul cod:

from difflib import SequenceMatcher

l = ['Apple', 'Appel', 'Aple', 'Mango']
c = [l[0]]

for i in l:
count = 0
for j in c:
if SequenceMatcher(None, i, j).ratio() < 0.7:
count += 1
if count == len(c):
c.append(i)


Ceea ce pare să funcționeze bine , dar eu nu ... ►►►
Întrebat 14/12/2017 la 16:09
de către utilizator A S
voturi
44
răspunsuri
0
accesări
97
XML Parsing primite într-un obiect JSON
Am un obiect JSON care conține conținut XML ca un șir de caractere.

&lt;?xml version=&quot;1.0&quot; encoding=&quot;UTF-8&quot; standalone=&quot;no&quot;?&gt;&lt;serviceDescription&gt;&lt;id&gt;nitro:in-app:1fae04fd-79dd-4252-82fc-bcc6d04b8566:6a899379-5b96-4387-89ba-246d7c07ec48&lt;/id&gt;&lt;defaultLocale&gt;en&lt;/defaultLocale&gt;&lt;transportId&gt;HTTPServiceTransport&lt;/transportId&gt;&lt;name xml:lang=& ... ►►►
Întrebat 20/02/2018 la 05:33
de către utilizator Abhishek Kothari

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more